Low-code Enablement

Het omarmen van low-code gaat niet alleen over anders omgaan met de complexiteit op een computerscherm. Low-code maakt innovatie binnen de gehele organisatie eenvoudiger.

Mendix partner

Branche kennis

Partner enablement

Customer enablement - code als strategie

Wij ondersteunen je organisatie bij het opzetten van een Center of Excellence en helpen je bij het effectief beheren van je applicatieportfolio. Tegelijkertijd leveren we ook de eerste Mendix-applicaties op.

Ervaar hoe transformerend de impact is wanneer Business en IT samenwerken in bedrijfsoverkoepelende ‘Value Streams’ die passen in een moderne hybride benadering van low-code en traditionele code: maak kennis met de ‘App Factory’.

App Factory voor Mendix @ Scale

Wij begeleiden je organisatie met het integratieproces van low-code oplossingen, waardoor verandering en uitbreiding eenvoudig en beheersbaar wordt. Dit realiseren wij via Maturity Scans, Fit Gap analyses over je team en tooling en een strategische roadmap met mijlpalen.

Co-creëer Mendix-apps van hoge kwaliteit

Wij begeleiden je software delivery teams terwijl ze aan de slag gaan met Mendix. Ons proces omvat het leveren van personeel, co-creatie, coaching, het uitvoeren van code reviews en het organiseren van deep dives en workshops over geavanceerde onderwerpen. Onze Expert Certified Consultants zijn tijdens dit traject volledig beschikbaar. Dit maakt een flexibele overgang naar technical maturity in je low-code software delivery mogelijk.

Partner Enablement - Mendix-levering op hoog niveau

Door middel van gestructureerde training, coaching en verandermanagement voorzien wij je organisatie van de tools en kennis die nodig zijn om Mendix-projecten van hoge kwaliteit aan je klanten op te leveren.

Expert op aanvraag

Wanneer je team op obstakels stuit, komen we samen met een senior expert in actie om diepgaande analyses te doen en voortgangsgesprekken te voeren. Deze dienst fungeert als verzekeringspolis voor je (klant)project en zorgt voor een succesvolle oplevering.

Low-Code praktijkopbouw

We stimuleren de groei van je team door middel van coaching, het uitvoeren van code reviews en het organiseren van deep dives en workshops over geavanceerde onderwerpen totdat je team dit zelf kan. We helpen je daar waar het nodig is bij het ontwikkelen van je diensten van POC naar devops. Zo doen je teams precies die kennis op die ze nodig hebben om zelf Mendix Expert te worden.

Benieuwd hoe we jouw Mendix-diensten een kickstart kunnen geven?

Plan een adviesgesprek in
Door te klikken „Accepteer alle cookies”, gaat u ermee akkoord dat cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacybeleid voor meer informatie.