Low-code oplossingen

Mendix-oplossingen zijn de toekomst binnen het bedrijfsleven en bieden een naadloze integratie van systemen en processen. Met de kracht van low-code kan je kernsystemen transformeren, interne applicaties bouwen, integreren met externe applicaties en je snel aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften.

Mendix partner

Branche kennis

Partner enablement

Waarom Mendix?

Wij hebben gekozen voor Mendix vanwege de snelle, flexibele en schaalbare aanpak. Mendix versnelt het ontwikkelproces en de technische mogelijkheden die je als software engineer hebt zijn eindeloos. Met Mendix kunnen we oplossingen creëren die de productiviteit verhogen, de werktevredenheid vergroten en je bedrijf vooruit helpen.

4 oplossingen om je bedrijf te schalen

Workflow automatisering

Wij bouwen zowel standalone workflowapplicaties als workflows bovenop bekende softwarepakketten als SAP, PLM, Teamcenter, AFAS, Exact, IBM Maximo, Oracle en diverse TMS-pakketten. Workflowautomatisering zorgt voor een betere informatieverdeling, taakgerichter werken, minder routinetaken en meer inzicht in procesgegevens voor continue verbetering.

Workforce automatisering

Ervaar de transformerende kracht van workforce automatisering. Door routinetaken te automatiseren, kan je organisatie zich concentreren op het vergroten van de werktevredenheid en is er meer tijd voor werknemers om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Van idee naar prototype

Voor startups en organisaties die nog geen toegewijd IT-team maar wel ambitieuze visies hebben, zetten wij ideeën om naar werkende applicaties. Onze methodologie vergemakkelijkt iteraties en garandeert een snelle lancering – we kunnen een volledig functioneel platform al binnen drie maanden neerzetten.

Applicatie ontwikkeling

Bij ons heb je altijd de beste Mendix-expert in huis om nieuwe applicaties uit te rollen. Onze diensten voor applicatieontwikkeling bieden je de expertise die je nodig hebt, wanneer je deze nodig hebt.

Bent u klaar om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen?

Plan een adviesgesprek in
Door te klikken „Accepteer alle cookies”, gaat u ermee akkoord dat cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacybeleid voor meer informatie.