Universiteit Twente - Appfactory

App Factory | Universiteit | Customer Practice Enablement

Live site

Over de Universiteit Twente

De Universiteit Twente, met ongeveer 12.000 studenten en 4.000 medewerkers, is een vooraanstaande universiteit die is opgericht om sociale en economische impact te genereren in de regio. In de loop der jaren heeft de universiteit zich ontwikkeld tot een innovatieve en ondernemende instelling met een groeiende internationale focus. De unieke combinatie van techniek, wetenschap, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid onderscheidt de Universiteit Twente van andere Nederlandse universiteiten.

Over de Mendix AppFactory

De Mendix AppFactory is een concept dat organisaties helpt hun IT-innovatieprojecten beter te beheren en de bijbehorende processen te versnellen. Dit maakt het mogelijk om efficiënter te voldoen aan de continue behoefte aan automatisering van kernprocessen en strategische besluitvorming, door de flexibiliteit te verhogen en te zorgen voor snellere en voorspelbare levering.


De uitdaging

De Universiteit Twente wilde de IT-afdeling ontlasten van de volledige verantwoordelijkheid voor digitale innovatie en ruimte maken voor een cultuur van samenwerking bij het ontwikkelen van maatwerksoftware. Door te kiezen voor Mendix en het AppFactory-framework wilde de universiteit haar technologische mogelijkheden en flexibele werkmethoden verbeteren. Het doel was ook om samenwerking met andere hogeronderwijsinstellingen te bevorderen door deel te nemen aan de trend van low-code en het delen van IT-componenten te vergemakkelijken.

Onze oplossing

Blue Green heeft als doel om IT-innovatie te stimuleren en te versnellen. We wilden de Universiteit Twente in staat stellen dit innovatietempo voort te zetten, zelfs na afronding van onze opdracht. We hebben bijgedragen aan het opzetten van de IT-structuur en een cultuur van co-creatie. Ons werk omvatte het vormen van een intern Mendix-ontwikkelteam en het begeleiden van producteigenaren en stakeholders in agile werken. Mendix-experts van Blue Green dienden als oplossingsarchitecten bij het oprichten van het Mendix Center of Excellence op de universiteit.

Samen met Mendix hebben we de AppFactory geïmplementeerd volgens de Start-Structure-Scale-filosofie, gebruikmakend van best practices.

Resultaten

  • Het Mendix-ontwikkelteam heeft binnen vijf maanden de eerste vier apps operationeel gemaakt.
  • Er zijn drie gestandaardiseerde componenten ontwikkeld voor snellere toekomstige ontwikkelingen.
  • De Universiteit Twente heeft een solide basis gelegd voor het Center of Excellence en de Mendix-practice.
  • We hebben bijgedragen aan het creëren van een cultuur van co-creatie en gezamenlijke verantwoordelijkheid voor IT-innovatie.

De Mendix AppFactory heeft momenteel meer dan 16 initiatieven in ontwikkeling en produceert applicaties zeer effectief. Producteigenaren en belanghebbenden zijn enthousiast over het bouwen van meer toepassingen om diverse uitdagingen binnen de organisatie aan te pakken. De geïmplementeerde best practices voor de AppFactory worden nu ook toegepast in andere delen van de IT-afdeling, wat agile werken binnen de gehele organisatie een impuls heeft gegeven.

Blue Green Solutions - Uw wereldwijde GovTech IT-partner

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

  • Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.
  • Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.
  1. Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.
  2. Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Webflow - Blue Green Solutions

Door te klikken „Accepteer alle cookies”, gaat u ermee akkoord dat cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de sitenavigatie te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacybeleid voor meer informatie.